Büşra Yılmaz - 4N1K PDF indir

ÜST ESNEK BAĞLANTI

ALT ESNEK BAĞLANTI

Tüm sıradan genç kızların sahip olduğu alışkanlıklara ve tutkulara sahip Yaprak'ın öyküsü birlikte büyüdüğü 12 yıllık arkadaşları gamzeli kahraman Ali, hayatı 3P yani pizza, pijama ve pislik üzerine kurulu Oğuz, deli gibi kıskanç Gökhan ve çorap fetişisti çapkın Gökhan ile renkleniyor. Kalbi annesi ve kardeşleri gibi sevdiği bu dört çılgın arkadaşı ile dolu olan Yaprak yavaş yavaş bir genç kız olsa da ne aşka ne de başka bir şeye ihtiyaç duyuyor. 

Ancak bu rutin hayatı doğum gününde gelen bir paket ile kökten değişiyor. Çünkü paketin içinden normalde asla giymeyeceği bir elbise ve bir aşk notu çıkıyor. Paketteki elbisenin aslında bir kaç gün önce annesinin ona zorla giydirmek istediği pembe bluzu değiştirmek için gittiği butikte, hiç tanımadığı bir gencin sevgilisine almak istediği elbise olduğunu fark eden Yaprak böylece hayatının ilk şokunu yaşıyor. Ancak bir kaç gün sonra gelen kargo ise Yaprak'ın hayatını tamamen değiştiriyor. 

Çünkü kargodan bu sefer hayatında lastik pabuç dışında bir ayakkabı giymemiş olan Yaprak için alınmış bir çift topuklu ayakkabı çıkıyor. Kargoyu gönderen kişiden gelen notta ise; buluştuklarında elbise ile beraber bu topuklu ayakkabıları giymesi gerektiği çünkü onun güzel yüzünü görmek istediği yazıyor. Kargoyu 4 çılgın arkadaşının yanında açan ve ayakkabıların topuklarının arkadaşları tarafından kırıldığını ancak yaşadığı 2. şoktan sonra fark eden Yaprak, kargonun sahibini ise bir süre sonra öğreniyor. 

Okulun en uzun boylu çocuğu Barış tarafından gönderilen notlar ve kargo ile başlayan ilgi yağmuru bitmiyor ve Barış, 4 koruyucusuna rağmen Yaprak'ın peşinden koşmaya devam ediyor. Yaprak aşık olmamaya çalışıyor, hatta bunun için iddiaya bile giriyor. Ancak iddialar teker, teker kaybediliyor. Arkadaşları ise önce çok kıskansa ve Yaprak'ı korumaya çalışsa da en sonunda onun da aşkı yaşama zamanı geldiğini düşünüp rahat bırakıyorlar. Bir kişi hariç; Ali'... Ali, hem kendini hem de Yaprak'ı kandırmak için araya Bade ile olan ilişkisini soksa da Yaprak'a olan derin aşkı aslında hiç bitmiyor. 

İstemeden bir kavgaya karışan ve bıçaklanan Ali hastanede yaşam savaşı verirken Yaprak'ın hissettikleri ise genç kızın iyice aklını karıştırıyor. Ali iyileştikten sonra Barış ile birlikte gidecekleri partiye Ali tarafından bırakılacak olan Yaprak, içindeki duyguları dinlemeye çalışarak kendisi için en doğru kararı vermeye çalışıyor. Yaprak aşk ile yüzleşerek çocukluğundan beri tanıdığı ve güvendiği Ali'yi mi yoksa kendisini ilgiye boğan Barış'ı mı seçecek, bunu kitabın en sonunda öğreniyoruz.


Kitabı indirmek için üstteki "İNDİR" butonunu kullanın. Butona tıkladıktan sonra sayfa sizi 7 saniyelik reklam sayfasına yönlendirecektir. 7 saniye bekledikten sonra "GEÇ" butonuna tıklayarak kitabın bulunduğu diske yönlendirileceksiniz. Keyifli okumalar.

---------Sponsorlu Bağlantılar---------

KONU ALTI REKLAM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder