Zülfü Livaneli- Huzursuzluk PDF indir

ÜST ESNEK BAĞLANTI

ALT ESNEK BAĞLANTI

Toplum eleştirisinin yanı sıra Huzursuzluk kitabı; son yılların en önemli konusu haline gelen Suriyeli göçmenler ve onların yaşam koşullarına da bir parça ışık tutuyor. Suriye'de yaşanan korkunç çatışmalardan kaçarak Türkiye topraklarına sığınan göçmenlerin; burada nasıl şartlarda kaldıkları, Türkiye'de nasıl karşılandıkları, yaşadıkları zorlukları anlatan Livaneli, göçmenler ve diğerleri olarak ayrım yapmak yerine konuya aslında birbirinden hiçbir farkı bulunmayan doğu toplumu yönünde eğilerek farklı ve aynı zamanda çok daha işlevsel bir bakış açısı getiriyor. Yazarın başarısı ve farkı da tam olarak yaratılan bu bakış açısı ile ortaya çıkıyor. Böylece Huzursuzluk toplumun yalnızca bir kesiminde değil bir bütün olarak yüreklerdeki yerini alıyor. Sanatı ile uzun yıllardır okuyucuyu büyülemeyi başaran Zülfü Livaneli Huzursuzluk PDF indir romanı ile de akıllarda uzun yıllar yer edecek gibi duruyor. 

Akıcı anlatımı, sade ve abartıdan uzak üslubunun güzelliğinin yanı sıra, okuyan herkese tanıdık gelecek insanların hikayesi olan Huzursuzluk, cevapsız kalmış tüm sorulara yanıt arayışı ile de okuyucu derinden yakalayarak içine çekiyor. Mardin'in mistik havası içinde bir masal diyarında hissettiren roman, gerçekçi yanı ile de okuyucuyu bu masal diyarından çok uzaklara götürüyor. 

Roman; en güzel masalların dillendirildiği taşından toprağından vazgeçilemeyen Ortadoğu ile kanlı çatışmaların yaşandığı, çocukların hayatını kaybettiği Ortadoğu'yu aynı insanların öyküleri ile birleştiriyor. Korkunun, umudun, yaşamın ve sevincin aynı anda yaşandığı bu toprakların hikayesi olan Zülfü Livaneli Huzursuzluk E-Kitap indir fiyatı, içeriği ve diğer tüm özellikleri ile sizlerle buluşarak kitaplıklardaki yerini alıyor.

Kitabı indirmek için üstteki "İNDİR" butonunu kullanın. Butona tıkladıktan sonra sayfa sizi 7 saniyelik reklam sayfasına yönlendirecektir. 7 saniye bekledikten sonra "GEÇ" butonuna tıklayarak kitabın bulunduğu diske yönlendirileceksiniz. Keyifli okumalar.

---------Sponsorlu Bağlantılar---------

KONU ALTI REKLAM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder